Powered By Blogger

joi, 9 decembrie 2010

jalnica lume in care traim

 (Casuta Şeicului Zayed bin Sultan Al Nahyan, fostul preşedinte al Emiratelor Arabe Unite şi conducător al Abu-Dhabi.)

  Stateam si ma intrebam ,oare de ce se a aparut criza asta mondiala.Raspunsul il gaseam oriunde ma uitam.Sunteti de acord cu mine ,ca masonii conduc lumea? Care este unul dintre obiectivele lor? Decimarea oamenilor de pe intreg globul pamantesc.Ne-am inmultit cam mult, resursele se duc naibii.Cei puternici supravetuiesc...adica cei cu bani multi.Cum reusesc decimarea populatiei globale? Simplu : criza ,bani mai putini pentru mancare, pentru medicamente,otravirea medicamentelor,otravirea mancarii ( cu o gramada de asa binecunoscutele E-uri) .
     Am auzit cu groaza cum ca...cei care ne conduc vor sa interzica suplimentele alimentare, adica vitaminele de care avem asa de multa nevoie.Vor sa luam vitamine, doar daca ne prescrie medicul.Voi intelegeti ce inseamna asta! Nu stiu daca toata lumea e constienta.Adica daca esti epuizat fizic sau psihic nu mai ai voie sa iei o vitamina.In curand nici in fructe nu o sa mai gasim vitamine ca au astea grija sa le otaveasca cu  fel de fel de hormoni de crestere si de coacere brusca.O sa ne ducem...
  Nu interzic mancarea proasta, nu interzic E-urile, nu interzic medicamentele care au o gramada de efecte secundare,care chiar pot provoca moartea in combinatie cu alte medicamente si vor sa interzica suplimentele alimentare.Si daca toate astea nu au un efect rapid dorit si anume moartea a milioane de oameni  prin saracire,foamete , imbonlavire ...etc, atunci trebuie sa ne asteptam la un razboi care sa aduca rezultatul mult dorit..asa zisul al 3 razboi mondial.
     Sa asteptam sa vedem ce se intampla...sau sa actionam.Grea intrebare...Va recomand un documentar care pe mine sincer m-a zdruncinat.Se numeste  ZEITGEIST...Sa aveti o viata placuta  !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu